Bel ons +31.(0)33 7676 044
Welkom bij de verhuisdoosdiscounter!

VERHUIS TIPS

Je gaat verhuizen, maar waar moet je beginnen?
Begin op tijd en werk van kamer naar kamer.

Voordat je van start kunt gaan met het inpakken van je spullen, moet je eerst ongeveer weten hoeveel verhuisdozen je nodig hebt. Bij verhuisdoosdiscounter hebben wij voor jou doormiddel van speciale iconen het giswerk weggenomen. Kijk onder het kopje "verhuisdozen kopen" en daar zul je vinden hoeveel dozen jij nodig hebt!
Daarnaast zijn dingen als noppenfolie, inpakpier en verhuisdekens ook erg handig bij het vervoeren van je kostbare spullen of het opvullen van dozen. Hierover vind je hieronder de informatie die je nodig hebt. 
Voor vragen kan je altijd bij onze klantenservice terecht: info@verhuisdoosdiscounter.nl of bel +31 (0)33 7676 044

START
Begin ruim op tijd. Begin met inpakken, zodra je verhuisdozen of opslagruimte hebt. Pak elke dag een aantal verhuisdozen in.

VOLGORDE
Pak elke kamer afzonderlijk in. Dit komt van pas wanneer je weer gaat uitpakken. Zorg dat je veelgebruikte spullen snel kunt terugvinden.

STRUCTUUR
Geef elke verhuisdoos een nummer. Duid aan naar welke kamer de verhuisdoos moet worden gebracht. Hiervoor zit een speciaal sjabloon bovenop de verhuisdozen van verhuisdoosdiscounter. Maak per kamer een lijst van de verhuisdozen en noteer ook het totaal aantal verhuisdozen. Het is een goed idee om wat ruimte op de lijst vrij te laten voor eventuele opmerkingen en vermelding van waardevolle spullen.

DETAILS
Wasmachine alleen verhuizen met vastgezette trommel. Kleine planten bij elkaar in een verhuisdoos zetten. Hou belangrijke papieren in de handbagage.

OPVULMATERIAAL
Vul onvolledige verhuisdozen met vulmateriaal, zodat de inhoud van de verhuisdoos niet kan verschuiven. Zorg ervoor dat je voldoende vulmateriaal hebt. Denk hierbij aan noppenfolie of inpakpier.

NETHEID
Sluit alle verhuisdozen goed. Hiervoor zit een praktische V-sluiting op de verhuisdozen van verhuisdoosdiscounter. Door het gebruik van deze sluiting heb je geen tape nodig. Zorg ervoor dat de verhuisdozen het gewicht kunnen dragen. Onze verhuisdozen dragen tot 50kg. Stop zwaardere spullen onderaan in een doos en lichtere spullen bovenin. Probeer de dozen niet te zwaar te maken (maximaal 20 kilo), dit vergemakkelijkt het verhuizen.

BREEKBAAR
Wikkel glaswerk, kopjes en borden apart in inpakpapier en stop ze in dozen. Gebruik kleren of handdoeken om ze tegen schokken en stoten te beschermen. De zwaardere spullen (borden) moeten onderaan in de doos. Rol tafelzilver in inpakpapier. Zet flessen altijd rechtop in verhuisdozen en pak geen scherpe dingen bij kwetsbare zaken. Geef op de verhuisdozen aan dat er breekbare spullen in zitten. 

SPIEGELS EN SCHILDERIJEN
Pak spiegels, lijsten en schilderijen in en plaats ze op hun kant. Het is verstandig om tijdens het vervoer nog te werken met verhuisdekens. Dit voorkomt eventuele schade bij verschuivingen.

APPARATUUR
Verpak waardevolle elektronische apparaten in hun originele verpakking als je deze nog hebt. Gebruik anders verhuisdozen en doe hier beschermende vulling in. Wikkel een verhuisdeken of laken om het voorwerp en plaats het in de doos. Doe extra vulling in de doos zodat computer /videorecorder vast zit. Pak snoeren apart in en geef aan waarvoor ze dienen. Doe ze in een plastic zak.

EINDE
Bewaar een deel van je verhuisdozen als opslagdozen of archiefdozen. De dozen die je overhoudt kan je weer uitvouwen en opslaan. Maar misschien is het wel een leuk idee om ze aan te bieden op ons forum of om ze naar een kringloopwinkel te brengen. Daar weten ze altijd wel raad met jouw verhuisdozen!

Er zijn geen producten in deze categorie.